Schedule of events

2022 Saturday Road Course Schedule

7:00 am – GATES Open

7:30 – 9:30 am Breakfast Service

8:15 am – Drivers Meeting (Mandatory)

  • 9:00 am – DEALER/Client Session (20 min)
  • 9:20 am – Supercruise Advanced (C) 1st Session (20 min)
  • 9:40 am – Supercruise Inter (B) 1st Session (20 min)
  • 10:00 am – Supercruise Novice (A) 1st Session (20 min)
  • 10:20 am – Shelby/Ford/Vintage Exhibition Laps (20 Min)
  • 10:40 am – DEALER/Client Session (20 min)
  • 11:00 am – Supercruise Advanced (C) 2nd Session (20 min)
  • 11:20 am – Supercruise Inter (B) 2nd Session (20 min)
  • 11:40 am – Supercruise Novice (A) 2nd Session (20 min)
  • 12:00 pm – Media Lap (10 min)

11:30 – 1:30 pm Lunch Service (Track Cold 12:10-1pm)

  • 1:00 pm – DEALER/Client Session (20 min)
  • 1:20 pm – Supercruise Advanced (C) 3rd Session (20 min)
  • 1:40 pm – Supercruise Inter (B) 3rd Session (20 min)
  • 2:00 pm – Supercruise Novice (A) 3rd Session (20 min)
  • 2:20 pm – DEALER/Client Session (20 min)
  • 2:40 pm – Supercruise Advanced (C) 4th Session (20 min)
  • 3:00 pm – Supercruise Inter (B) 4th Session (20 min)
  • 3:20 pm – Supercruise Novice (A) 4th Session (20 min)
  • 3:40pm – Media Lap (10 min)

2:00 – 3:30 pm – Dessert Social

 

2022 Sunday Road Course Schedule

7:00 am – GATES Open

7:30 – 9:30 am Breakfast Service (VIP/Drivers Lounge Only)

8:15 am – Drivers Meeting (Mandatory)

  • 9:00 am – DEALER/Client Session (20 min)
  • 9:20 am – Supercruise Advanced (C) 1st Session (20 min)
  • 9:40 am – Supercruise Inter (B) 1st Session (20 min)
  • 10:00 am – Supercruise Novice (A) 1st Session (20 min)
  • 10:20 am – Shelby/Ford/Vintage Exhibition Laps (20 Min)
  • 10:40 am – DEALER/Client Session (20 min)
  • 11:00 am – Supercruise Advanced (C) 2nd Session (20 min)
  • 11:20 am – Supercruise Inter (B) 2nd Session (20 min)
  • 11:40 am – Supercruise Novice (A) 2nd Session (20 min)
  • 12:00 pm – Media Lap (10 min)

11:30 – 1:30 pm VIP Lunch Service (Track Cold 12:10-1pm)

  • 1:00 pm – DEALER/Client Session (20 min)
  • 1:20 pm – Supercruise Advanced (C) 3rd Session (20 min)
  • 1:40 pm – Supercruise Inter (B) 3rd Session (20 min)
  • 2:00 pm – Supercruise Novice (A) 3rd Session (20 min)
  • 2:20 pm – DEALER/Client Session (20 min)
  • 2:40 pm – Supercruise Advanced (C) 4th Session (20 min)
  • 3:00 pm – Supercruise Inter (B) 4th Session (20 min)
  • 3:20 pm – Supercruise Novice (A) 4th Session (20 min)
  • 3:40pm – Media Lap (10 min)